Convotherm Accessoires

Onderstellen

Onderstellen

Onze onderstellen voor tafelapparaten bieden naast een veilige stand en stabiliteit ook praktische opbergruimte voor GN-bakken. Alle onderstellen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, voldoen aan de geldende hygiënenormen en zijn optimaal afgestemd op onze Convotherm Combi-Steamer.

Stapelkit

Stapelkit

Het zinvol stapelen van twee tafelapparaten van de Combi-Steamers boven elkaar wordt een kinderspel. De voordelen liggen voor de hand, dubbele capaciteit op dezelfde ruimte. Wordt tijdens rustige perioden alleen gebruik gemaakt van een Convotherm, dan bespaart u dankzij de lagere aansluitwaarde geld ten opzichte van een groter vrijstaand apparaat.

Professionele bordenwagen

Professionele bordenwagen

Banketgasten zijn veeleisende gasten. En daarom moet alles kloppen. Of er nu sprake is van een zakendiner, galadiner of bruiloft banket: De mensen zijn gekomen om samen te eten en wel tegelijk. Om te voorkomen dat de keuken of de service zwaar op de proef wordt gesteld, heeft Convotherm de perfecte componenten ontwikkeld voor een bordensysteem, dat iedere culinaire festiviteit tot een succes maakt.

Reinigings- en onderhoudsproducten

Reinigings- en onderhoudsproducten

Alle reinigings- en onderhoudsproducten van Convotherm zijn optimaal afgestemd op het gebruik van onze Combi-Steamer. Door het gebruik van vloeibare reinigingsmiddelen blijven er in de ovenruimte geen restanten achter. Wij hebben ook rekening gehouden met het milieu, zodat alle betreffende producten voldoen aan ISOnorm en biologisch afbreekbaar zijn.

Gastronorm en bakmaat platen

Gastronorm en bakmaat platen

In onze Combi-Steamers kunt u braden, bakken, grillen, frituren, stomen en opwarmen. Het maakt niet uit hoe u uw gerechten wilt klaarmaken, wij hebben voor ieder levensmiddel en iedere bereidingswijze het geschikte toebehoren.

Gastronorm en bakmaat platen

Speciale Accessories

Word een grillmeester! Dankzij de speciale grilltoebehoren worden de goudbruine kippen en sappige makrelen hardlopers in uw bedrijf. Dankzij de ACS-techniek van onze Combi-Steamer blijft de geproduceerde braadgeur tijdens het bereidingsproces in het apparaat, de geurverspreiding wordt tot een minimum beperkt.

Kappen

Kappen

Met de intelligente afzuig- en condensatiekappen van Convotherm zorgt u in uw keuken, dankzij het hoge afzuigvermogen op ieder moment voor een fris binnenklimaat. De eenvoudige bediening, het lage energieverbruik en het praktische bedieningscomfort laten niets te wensen over. Natuurlijk kunnen alle kappen op ieder gewenst moment achteraf worden uitgerust.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Multifan