Multifan is een bedrijf met jarenlange ervaring, dat beschikt over een jong en dynamisch team vakspecialisten. Wij leggen ons voornamelijk toe op twee specialisaties: inox maatwerk en professionele grootkeukens.

Atelier

Een state-of-the-art machinepark laat ons toe heel snel en vakkundig in te spelen op alle behoeften van onze klanten. Wij kunnen in onze eigen ateliers probleemloos inox platen snijden, ponsen, rollen, plooien en punt- of TIG-lassen. Daarnaast beschikken wij ook over een grote voorraad geborstelde of geslepen RVS-platen (0,9 mm t.e.m. 3 mm – 4000x1500 mm) en hebben wij de meest courante buizen (rond of rechthoekig), baren en profielen in stock. Dit maakt van Multifan een erg flexibele partner, die technische mogelijkheden combineert met een grote voorraad, zowel voor inox maatwerk als voor grootkeukens. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u – eventueel met kleine technische aanpassingen – en komen het ter plaatse installeren.

Atelier Multifan

Klik hier voor een virtuele rondleiding in ons atelier.

Referenties

Wij realiseerden reeds projecten in onder andere de volgende gebieden:

  • Interieurprojecten (balustrades, trapleuningen, tafels, deurtrekkers, …)
  • Divers maatwerk (reclamepanelen, beursstanden, constructies, …)
  • Voedingsindustrie en horeca (dampkappen, kasten, spoeltafels, koeling, karren, voor bakker, slager, ijssalon, pizzeria, restaurant, …)
  • Grootkeukens (voor horeca, collectiviteiten, industrie, …)
  • Privékeukens (tabletten met ingelaste spoelbakken, inox deuren, dampkappen, …)

Partnerships

Om onze projecten op een professionele manier tot een goed einde te brengen, werken wij samen met koeltechnische bedrijven, horeca-installatiefirma’s, keukenfabrikanten, designers en (binnenhuis)architecten, aannemers, winkelinrichters… Wij beschikken echter ook over ons eigen installatieteam, waardoor wij rechtstreeks met de eindklant kunnen samenwerken.

Als partner van Electrolux kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor uw grootkeuken. We zijn importeur voor België van de Convotherm Combisteamers, Charvet en Iglu. Andere merken vindt u onder de rubriek merken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Multifan